VAN GELUK SPREKEN op het Geluksweekend

Vier gloednieuwe verhalen, twee bijzondere locaties, in één zonovergoten stad: dat vat het Geluksweekend in Heerlen voor wat betreft VAN GELUK SPREKEN samen.

Op zaterdag 22 juni stonden we met de Kopsalon for One op het Wilhelminaplein. Bezoekers namen plaats op de kappersstoel om te luisteren naar de verhalen van Mieke, Marianne, Raymond en Anne-Trude, allen uit Eikenderveld. Het leverde mooie reacties op en opvallend persoonlijke gesprekken met luisteraars. Dat waren overigens niet alleen Heerlenaren, maar ook mensen uit Hengelo en Rotterdam. Ze reageerden vol bewondering voor de vertellers.

Op zondag 23 juni hebben we het anders aangepakt. In de sfeervolle Luciushof luisterden de bezoekers gezamenlijk naar de vier verhalen, ieder met een eigen koptelefoon op. Gedurende 12 minuten zaten ze geconcentreerd bij elkaar, om na afloop na te praten. Daaruit sprak veel waardering voor de openheid van de verhalenvertellers en nieuwsgierigheid naar wat VAN GELUK SPREKEN nog meer te bieden heeft. Wordt vervolgd op Cultura Nova!